Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 08:45 - Хотели Ботаник - отново в рая
Автор: ya2 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2010 09:13


След едногодишно чакане и 5837 пъти зададен въпрос - "Колко още остава до Анталия?" Успешно пристигнахме за втори път в Делфин Ботаник. В нито един момент не се съмнявах, че условията ще са още по-добри. Посрещнаха ни на рецепцията с влажни ароматизирани хавлиени кърпи за освежаване (общодостъпните сладости и напитки не се броят, те са винаги там). Чакаше ни още една изненада предложиха ни настаняване в Делфин Делукс без доплащане и с възможност да посещаваме и двата хотела. Делфин Делукс е по-нов хотел с по-просторни стаи. Решихме, че нищо не губим, ако можем да комбинираме двата хотела (намират се на около 200 метра един от друг).
Делфин Делукс е по-луксозен.
Няколко дребни неща, които ми направиха впечатление:
На втория ден в стаята имаше подаръци и благодарствено писмо за това, че отново сме гости на хотелите.
Една сутрин имаше опашка пред готвача приготвящ омлетите, веднага организираха втора точка за приготвяне на омлети.
Човека, който почиства постоянно шезлонгите и масичките си носи спрей и кърпичка за почистване на очила и чисти очилата на почиващите (бяхме страшно изненадани, когато ги поиска за първи път).
В хотели Делфин всичко се чисти и е чисто - всеки ден изцяло се почиства стаята и се подменя всичко, мини бара се зарежда, прозорците също се чистят. Когато видяхме човек качил се на покрива на барбекюто да чисти кюнеца си помислих, дали е истина.
Разбира се не сме похарчили в хотела нито един цент и точно това сме очаквали от услугата.
На една вечеря самия майстор готвач, поднасяше лично ръчно изработени шоколадови сърчица (розово и кафяво) с емблемата на хотела на всяка маса. Когато човек управляващ кухня с такъв персонал ти поднася лично подарък...
Последния ден имаше гала вечеря, посрещна ни целия управленски персонал - директор, заместници, управление на качеството, човешки ресурси, шеф на охрана (бяхме разглеждали снимките им в специалната галерия). Чувствах огромно уважение към уменията им и успехите им в цялата им дейност.
И както според писмото от хотела те се радват на това, че сме решили да похарчим изкараните с едногодишни усилия средства в техния хотел, така и ние се радвахме, че тези средства отиват при тези хора - от директора до всеки служител.

Хубавото е, че след втория ден от завръщането отново започна да звучи въпроса - "Колко дена остават до Анталия?" (започвам да броя).
Лошото е, че не можем да ги стигнем в тези услуги. Дали ни пречи старата школа, дали си нямаме нова!?

Сайта на хотела: http://www.botanikhotel.com.tr/
Тур оператор: Алфатур, TEZ tour



Тагове:   Отново,   ботаник,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ya2
Категория: Лични дневници
Прочетен: 49771
Постинги: 9
Коментари: 47
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930